divendres, 2 d’octubre del 2009

LES FESTES D'OCTUBRE DE 2009

La Festa, en majúscula.

Un any més, les festes de la Granja de la Costera en honor al pare Sant Francesc tonen per l’octubre i revitalitzen la vida del poble.

El poble s’ompli de gent, de color, de música i de festa per tots els cantons. Les portalades pintades, les cases lluentes, el soroll de la pólvora i la melodia de la banda, els millors vestits i les cares més amables, i els menjars típics omplin les llarges taules de convidats per celebrar la Festa.

El Crist, el Rosari de l’Aurora, la processó de Sant Francesc, les despertades, les cercaviles, les revetles, els jocs infantils, els focs artiticials… i sobretot, la gent, són els elements claus de la Festa.

Enguany no han eixit festers, però això no és motiu perquè pare la festa, ja que l’Ajuntament s’encarregarà d’organitzar els actes, i tots com sempre participarem activament.

Finalment dir-vos que un grup d’amics organitzarem les festes del 2010, ja hem començat a treballar en ganes i il·lusió, preparant alguns actes per al poble que estan recollits en la nostra web festes2010.com. Durant estes festes ens voreu pel poble compartint amb tots vosaltres la festa, la nostra Festa en majúscula.

Els festers del 2010

1 comentari: