diumenge, 15 de novembre del 2009

Recapitulem i avancemVam anar a Xest i hem tornat.

Ahir per la nit, els festers ens vam reunir per a fer una valoració de l'activitat realitzada en Xest, i seguir organitzant coses.
La idea d'eixir del poble va sorgir fa dos mesos, i des d'aleshores no hem parat:  vam buscar un solar per arredar, vam demanar les llicències, vam fer els preparatius... moltes hores i molts mals de caps, i finalment va arribar l'hora de fer cara i allí vam anar.
Un cap de setmana molt intens, poques hores de dormir i moltes hores de feina.


Ahir parlàvem de si compensava econòmicament tot el treball realitzat: tantes hores de vetla, tants desplaçaments, telefonades, reunions... Certament pels diners obtinguts, no compensa. Però d'algun lloc haurem de traure els diners per a les festes, i ja se sap que si no ens menegem no traurem res, pedreta a pedretra, tota pedra fa paret. I recordeu, que tot el que traguem és per a vosaltres, els grangers, per a les festes 2010.


Al final tot ha eixit bé. Nosaltres estem satisfets del treball realitzat i la gent contenta. Vos tinguem preparades noves sorpreses per a Nadal..

 Les expectatives s'han complit. Més fotos punxeu ací.


4 comentaris:

 1. Molt bé.
  Jo vaig estar allí en Xest i els de la Granja mos eu vam passar molt bé.
  Vam estar dos hores cantant la despertà.

  Gràcies pels cubates que ens vau convidar.

  ResponElimina
 2. Veig molt acertat esta aclaració.
  Tots sabem que els festers d'enguany esteu treballant molt i que, lògicament, els diners que tragueu són per a la festa.
  Ànim que esteu currantseu molt.

  ResponElimina
 3. Volem agrair a les nostres mares i pares, i alguns familiars tot els que ens ajuden per a preparar els actes que fem.
  En concret volem agraïr a totes les mares el seu treball de fer les coques de pemintó i tomaco, i les coques dolces que van preparar per a Xest, estaven molt bones i van tindre un gran èxit.
  Gràcies: Nievetes, Mali, Vicentica, Vicentica, Rafaela... i també gràcies als pacients marits.
  GRÀCIES.

  ResponElimina
 4. hola bona vesprada
  soc l'hone de 70 anys
  tambe vaig estar en xest
  i em vareu convidar a
  dos cerveses.
  aixi com heu de guanyar diners.

  ResponElimina